Warning: Use of undefined constant topic_id - assumed 'topic_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/xn--sg-kka.dk/public_html/forum/showtopic.php on line 7
Bestyrelsens bemærkning til forslag fra 130A til generalforsamlingen

Bestyrelsens bemærkning til forslag fra 130A til generalforsamlingen

Oprettet af Post
Bestyrelsen
12/6/2020
Forslag: (...) For at bidrage til foreningens økonomi, og samtidig optimere brugen af fællesrummet/hallen, foreslår jeg, at man fremover skal betale eks. 25kr/time hallen bookes, de første timer som ellershidtil har været gratis. Dette bør også bidrage til ansvarsfølelsen overfor foreningens ejendom.

- Bestyrelsen har tidligere drøftet øget brugerbetaling for brug af fælleshuset. Vi har ikke ønsket at de første timers brug af huset skulle koste penge, da vi mener det strider med formålet med huset - som jo er at være til glæde og gavn for beboerne i ØSG. Vi har i stedet reguleret priserne for overnatning og døgnbookinger. Vi kan dog sagtens se ideen i forhold til at passe bedre på huset, og vi glæder os til at se resultatet af afstemningen.

Forslag: (...) At der etableres opkørsel for cykler mellem cykelsti/fortov ved porten ud til Øresundsvej.

- Kristian fra Bestyrelsen spurgte om det samme for en 7-8 år siden hos Kommunen, men der var man afvisende, da kommunen mente det ville skabe øget trafik på fortorvet. Vi vil nok mene at det er det modsatte der er tilfældet, men det er en kommunal vej, og vi kan intet foretage os af ændringer på Øresundsvej. Vi kan skrive til kommunen igen, hvis der er flertal for det.

Forslag (...) At der indkøbes nye net til hockeymålene i hallen.

- Enig. Det betaler vi gerne. Den slags vedligeholdelse kan man altid skrive til foreningen om at få godkendt uden at skulle vente på generalforsamlingen. Og man må meget gerne selv købe det ind efter bestyrelsen har sagt OK og vi kender ca. prisen - så går det hurtigere (hvis man ikke har tålmodighed til at vente på bestyrelsen ;0). Vi sørger for refusion af udlæg.

Besvar
130c
21/6/2020
Forslag: faste korte bookninger skal man fremover betale 25 kr. pr time.
Det betyder at hvis man benytter salen spontant vil det forsat være gratis
VH Runa 130

Besvar