Warning: Use of undefined constant topic_id - assumed 'topic_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/xn--sg-kka.dk/public_html/forum/showtopic.php on line 7
Mødereferater fra Grundejerforeningens bestyrelse

Mødereferater fra Grundejerforeningens bestyrelse

Oprettet af Post
138p1th
21/1/2017
Det er da en lille glæde, at Grundejerforeningens bestyrelse har lagt et mødereferat af bestyrelsesmødet d. 12. januar 2017 på foreningens hjemmeside - sidste publicerede mødereferat er af 15. marts 2016 d.v.s. før sidst afholdte generalforsamling i april 2016.
I forhold til tidligere fremgår det nu af seneste referat, hvornår bestyrelsen påtænker at holde møder i den kommende tid, hvilket vel betyder, at grundejerne nu kan se frem til at blive orienteret lidt mere end før omarbejdet i bestyrelsen.
Af det seneste referat fremgår det, at "dummebøden" (fravær ved arbejdsdag) er steget til 500 kr. Uden at det dog af referatet fremgår, hvorfor beløbet er blevet hævet fra 300 kr. til 500kr.

Leif G. Rasmussen
138 P 1. th.

Besvar
Bestyrelsen
23/1/2017
Kære Leif,
Vi er glade for at du påskønner og interesserer dig for bestyrelsens arbejde. Andet halvår 2016 var et stille år for arbejdet i GF, dels fordi vi havde lavvande i kassen og dels fordi vi alle har travlt med job, familie osv. Det er heller ikke altid vi mødes fysisk - mange ting koordinerer vi i vores lukkede gruppe online, og så kommer der ikke så ofte referater. Aktivitetsniveauet i 2017 bliver nok lidt højere. Du kan altid få indblik i vores arbejde gemmen beretningen på generalforsamlingen og vores referater - eller bare spørg hvis du har behov.

Med venlig hilsen
Kristian 130G

Besvar